markantkonsult

15 oktober, 2014

Om markantkonsult och Annika Thunberg, Projektledaren och Styrelseledamoten

2000-01-01 001_LITENJag startade upp bokförsäljningen i Kristianstad av ekonomiböcker 1993 av rent ekonomiskt intresse, påslaget var enormt i bokhandeln! Efter det kändes ingenting omöjligt och jag har fortsatt jobba med stort driv och engagemang i allt jag ger mig in i!

Denna sida presenterar verksamheterna och företaget bakom som kretsar kring mig som person. Jag är projektledare i grund och botten, eller inifrån och ut om man ser det så. Jag går in med liv och lust, levererar och påbörjar nästa projekt.

R&D projekten har varit riktigt intressanta dels för att det är teknik, dels för att de ligger 2-3 år fram i tiden. Man känner sig som en tidsresenär!

Kundprojekten är hektiska och underbara för att man får känna hettan ute hos kund! Här är det blodigt allvar, och man agerar därefter!

Fiberprojekt är roliga, de sträcker sig från entreprenadjuridiken över kundkontakt till arbetsledning. Läs mer om mina uppdragsgivare på referensuppdragssidan

Styrelser har jag suttit i sedan jag förstod att föreningar fanns och jag blir alltid rekryterad till nya uppdrag som jag gärna tar på mig när tid och utrymme ges! Numera är jag även professionell styrelseledamot med certifikat från Styrelseakademien så jag kan få dela med mig av det jag fått med mig i livet på ett vettigt sätt till andra i sin situation.

Mina egna projekt som handel, web, agenturer och nya nätverk är delar som passar in på mig som person, men kanske inte alltid i de större och längre uppdragen jag tar. De blir min hobby och min livsuppgift. Jag driver www.slipparinga.se som ska få växa.

När jag får pengar ska jag bli en affärsängel för jag har en näsa för affäridéer utan dess like. Tänk att få omsätta detta i verkligheten och just där har du min dröm!

 

Se bredvid för pågående, avslutade och planerade projekt.
annika@markantkonsult.se 08-217011 076-3930496